onsdag 20 april 2011

kom och bada alla småfåglar!



Jag har haft idén jätte länge att tillverka ett fågelbad av ett vackert gammalt porslinsfart, men som så många andra av mina små idéer blir de aldrig av, eftersom nya idéer och projekt dyker upp i huvudet istället... När jag nu äntligen tog fram borren (dreml gravyrmaskin) så gick det ju på bara ett par minuter! Jag skulle vilja göra fler fågelbad och hänga upp lite här och där, men skulle gärna vilja använda tjärat snöre istället, någon som vet vart man kan få tag på det någonstans?

Problemet med vår trädgård är att det mest är stora fåglar som kråkor och duvor som besöker den, och mitt lilla bad är inte till dem! Hoppas att några småfåglar ska lockas hit nu också.

14 kommentarer:

  1. Vilken urläcker idé! Det blev grymt häftigt. Du är då alltid full av spännande idéer, tänk om jag iallafall hade hälften så många :) Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken fantastisk idé. Kanske själ den till sommarstugan, hoppas det är okej.
    Känner igen det där med massa idéer i huvudet, men så ska man ha tid att göra allt med.
    Hoppas det går bättre med katterna idag.
    Ha lite is i magen. När jag köpte den andra så trodde jag honkatten skulle döda honom. Var gråtfärdig och påväg att lämna tillbaka honom. Men fick tipset att avvakta och låta dem reda upp det själva. Det tog ett tag men nu 5 år senare är jag glad att jag hade is i magen, de är de bästa kompisarna och tror inte de skulle vilja leva utan varandra.
    Hoppas ni får en mysig eftermiddag och kväll.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Nu blev jag glad av att hitta din enormt fina blogg!

    nettan

    SvaraRadera
  4. Så fint, så skulle jag också vilja göra, vilken idé!
    Som du skriver så har man många idéer men det är få som blir av för huvudet är fullt av nya och andra idéer hela tidne.
    Den här idén var då verkligen värd att ta vara på.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Hej! Vilken härlig blogg & vad påhittig du är :) Nu gav du mig inspiration! Här blir att kika vidare. Önskar dej en härlig påsk :) Kram Tilda

    SvaraRadera
  6. Så mysigt. Hoppas fåglarna hittar dit. Sambon hälsar att tjärat snöre går att hitta i båtbutiker eller beställa på nätet.
    / Therese

    SvaraRadera
  7. Vilken suverän idé! Jättefint blev det, och tänk så fint att ha många liknande hängande på olika höjder i samma träd. Skulle kunna placera lite flytljus där när man sitter ute och in närheten på kvällarna. Denna idé måste jag lägga på minnet tills den dag jag har en egen trädgård med passande träd.

    Önskar dig en riktigt Glad Påsk!

    SvaraRadera
  8. Åh så fint! Jag blir bara så nervös att jag ska ha sönder hela fatet, en borr och porslin känns som att det är ett par som inte går ihop.. men det var alltså enkelt? Man ska kanske våga sig på att prova då!!

    SvaraRadera
  9. Vilket vackert tips, väldans fint med den vackra tallriken, ville titta in för att önska GLAD PÅSK, kramen VIOLA

    SvaraRadera
  10. Näe, vilken helt underbar idé! Jag är mållös... Sååå vackert! Kommer helt klart att sno den av dig, ska bara få lite tid över först... ;0)

    Glad påsk!

    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  11. Vilken jättefin idé!!! Så fint!!
    Tjärat snöre finns kanske i båt-butiker...

    Vilken superfin blogg du har!!!
    Ha en fin påskhelg!

    SvaraRadera
  12. Vilken underbart söt och rolig idé!! Me like! :-)

    SvaraRadera