måndag 25 april 2011

första hjälpen mot jord under naglarnaVad ska man göra med de evigt jordsmutsiga fingrarna, tvätta dem lite kanske, men eftersom det nästan är omöjligt att få bort all jord är ett bättre tips ett täckande nagelack! Och om man vill att blickarna ska dras mot naglarna och inte de smutsiga och nariga händerna gäller det att ha en riktigt knallig färg på lacken! Mitt bästa husmorstips!

Det blev inte så mycket nyttig trädgårdsgöra igår, men en del kaffe och slappande istället. Massor av blommor plockades av våra söta små tjejer. Deras favorit är Pärlhyasint, vilket är tur eftersom vi har så många av just dem!

Ha en skön dag!
Ullis

7 kommentarer:

 1. Så snygg du blev, härlig tid nu när det börjar hända saker ute i trädgården.
  Vilket fint staket ni har!
  Ha en bra vecka, kram Rebecca.

  SvaraRadera
 2. Härligt med husmorstips :D Jag tycker att en dag med kaffe och slappande i trädgården låter fantastiskt skönt. Du måste ju få tid att njuta av allt vackert du skapar i trädgården :) Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Och oj vad jag skrubbar och skrubbar och lägger mig i badet för att få bort jorden, men det är ju egentligen sunt, men det ser illa ut, det gör det och smutsen tränger liksom ner i skinnet och där sitter det!
  Fram för glatt nagellack! Bra idé!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Jo man är allt lite ful om händerna så här års. Tur att ni har rikligt med Pärlhyacinter. Såg att du hade en smarrig paj i ett inlägg. Jag gör lite allt möjligt med nässlor så den var välkommen.
  Ha en fortsatt bra vecka.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Och vackra koppar har du också.
  Kram T

  SvaraRadera
 6. Vad smart! Jag gillar turkos så det kanske är så jag borde göra för att dölja jorden :)

  Jag önskar dig en fin onsdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera