Ginon innan den är gratinerad |
Hallongino med vaniljglass! |
Idag bjuder jag på en snabb, vacker och smarrig efterrätt! Det är en variant av den italienska efterrätten Gino (som görs på jordgubbar, kiwi och banan), men jag har istället använt mig av hallon, som jag lagt i portionsformar, och därefter strött på riven vit choklad. Jag gratinerade efterrätten i ugnen på 200-225 grader (grillvärme) i några minuter tills chokladen fått lite färg och hallonen blivit varma. Till detta serverade jag vaniljglass. Himmelsk gott!!
Ha det bra!
Ullis
Det både ser och låter gott.....mums!
SvaraRaderaAgneta kram
Åh så sugen jag blev! Ser verkligen gott ut!
SvaraRaderaGillar din favoritplats under äppelträdet, vi har en nästan likadan här :)
Ha en bra dag, kram Marie-Louise
Jas, detta är verkligen min favvo-dessert! Ser underbart ut!
SvaraRaderaja det ser verkligen himmelskt gott ut!! det får vi pröva! kram
SvaraRaderaGud så gott det ser ut....Kram Johanna
SvaraRaderaVisst är det gott, tycker det funkar med alla möjliga frukter och bär.
SvaraRaderaHoppas ni haft en mysig dag,
kramar Malin
Urläckra bilder som gör mig såååå sugen på att prova:-)
SvaraRaderaKram Hanna
Mums! Den skulle nog gå hem här där alla barn ääälskar choklad, hallon och glass... Kan inte bli fel liksom! ;0)
SvaraRaderaSkönt att höra att jag inte är ensam om dagar som denna...
Kram/ Anna
Åh så smaskigt - och här sitter jag och är så sugen men har inget hemma...!
SvaraRaderaGud så gott det där ser ut!
SvaraRaderaSka genast läggas på minnet.
Ha det fint!
/Anna-Karin
Åh så gott! Fint att servera i små en portiosformar. Vilken härlig köksträdgård du har kan tänka mig att det är härligt att sitta där och titta på hur allt växer.
SvaraRaderaMmm så mumsigt det ser ut!! Jag brukar smälta vit choklad och ringla över fruktsallad, det är super gott men din variant måste jag prova för det såg ännu godare ut!!
SvaraRaderaKram