måndag 1 augusti 2011

badpuffar och frysklampar
Hemma igen efter en semestervecka på västkusten! Härligt skön semester som mest har inneburit att vi har umgåtts med vänner och familj, solat, badat och ätit gott! Och så skönt det är att komma hem sedan också! Jag gick runt länge i trädgården igår kväll och tittade på allt som växt upp i rabatter och köksträdgård.

Ute på en vacker liten ö på västkusten låg vi och solade och badade en dag på semestern. Klipporna där är mjukt rundande av vatten, salt och sand, och ser nästan ut som sanddynor. Jag råkade trampa snett på en av dessa vackra klippor och stukade foten rejält. Tack vare en uppfinningsrik kompis blev foten ompysslad och svullnaden dämpad. Vi la en frysklamp på foten och sedan en av barnens badpuffar som tryckförband runt om. Läkaren på akuten var imponerad när jag berättade om vårt första förband ute till havs!

Solen har strålat hela dagen här hemma och snart blir det grillade majskolvar och halloumi till middag. Hoppas att ni också har en skön kväll!

Ullis


6 kommentarer:

 1. Vilka vackra berg och fina stenar, märks att det är kust. Och snygga fötter har du också, fastän den ena är tillknycklad. Hoppas det känns bra i den nu, redan.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Härliga klippor. Vilken otur med din fot. Bra då med uppfinningsrika kompisar!

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idè med kylklampen. Vackra bilder! Jag gillar den med stenar bäst. Tycker om stenar i olika färg o form. Krya på dig i foten! :)
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det låter (utom foten då...)
  Smart förband:-)
  Kram hanna

  SvaraRadera
 5. Härligt med semester, speciellt när man har fint väder och får umgås med nära och kära. :-)
  Lite otur med foten, men verkligen imponerande bandagering. :-)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Älskar stenar, jag kunde nästan gissa mig till att de var från västkusten.
  Stackars dig o foten, jag blev också impad av bandageringen. Jobbar inom medicin...

  Må så gott!

  SvaraRadera