lördag 10 september 2011

award


Jag har fått award av söta Malin med bloggen Fru Nero Lindströms hörna! Tack Malin! Så glad jag blev för dina fina ord! I Malins härliga blogg finner ni natur, djur, pyssel, matlagning, bakning och en otroligt positiv kvinna!

Något som gör mig lika glad som att få detta award är att jag får möjlighet att ge det vidare till fem andra bloggare! Dessa bloggare ska ha mindre än 100 följare. Dessutom ska jag, och de, svara på fem frågor som följer med detta award.

Jag skulle vilja ge awards till många fler än fem bloggare, ni är så många där ute som inspirerar mig, men jag följer reglerna denna gång och har valt ut några av er:

Johanna, med bloggen Vita Vardagen, har en underbar och harmonisk blogg, som rymmer både inredning, matlagning, bakning, blommor och pyssel, och där hon varvar kloka ord med fantastiska foton! En award till din blogg, syster!

Rebecca får en award för sin kreativa blogg Rebeccas DIY. Här finns bl.a. mängder av pysseltips, härliga recept och kreativa tips till trädgården. Du ger mig så mycket inspiration!

Lotta, med bloggen Min plats i solen, är fantastisk med orden! Hon delar med sig av sin vardag på sin vackra blogg, och är en otroligt inspirerande kvinna! Dina kloka och uppmuntrande ord betyder mycket. En award till dig!

Ute driver bloggen Fru Vallmo. En award till din fina blogg och till Dig för att du är så otroligt omtänksam, inspirerande och positiv!

Fröken Pyssel och hennes härliga blogg Pastill, är fylld av pyssel av alla möjliga slag! Här sätter bara fantasin gränserna! En award till Dig och din blogg för att du ger mig så mycket inspiration och tips!


Här nere ser ni mina svar på frågorna som följer med detta award.

1. Varför började du blogga?

Jag började först och främst att blogga för att fokusera på vad jag mår bra av. Jag mår som bäst när jag är kreativ, när jag pysslar, står i köket och bakar eller lagar mat och när jag är ute i trädgården. Att jag tar foto på det jag gör och skriver om det här, och på det viset får respons av andra, gör att jag inspireras till att bli än mer kreativ.
  
2. Vilka bloggar följer du?
Jag läser framförallt bloggar med inriktning på trädgård, skapande, mat och bak samt inredning.

3. Favoritfärg?
Grön!

4. Favoritfilm?
Antonias värld, Stand by me, Into the wild och Twilight-filmerna är några favoriter.

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka & varför?
Italien - för naturen, maten och konsten.Ha en fortsatt fin helg!
Ullis

4 kommentarer:

 1. Fina Ullis! Vilken överraskning! Du kan inte ana vad glad jag blev, 1000 tack!
  Vi ska ge oss nu iväg till en liten utflykt i naturen, så ikväll ska jag väl svara på frågorna.
  En gång till thank you♥
  Ha du en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tackar, tackar för alla fina ord och denna Award! Vilken härlig pepp det är med alla awards som skickas hit och dit just nu, inför mörkare tider med stressig vardag men också förhoppningsvis mycket inomhuspyssel.

  SvaraRadera
 3. Gratulerar till Awarden den var du värd och så är det kul att läsa mer om dig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Tack allra gulligaste du för awarden, den gjorde mig jätteglad! <3

  SvaraRadera