tisdag 6 december 2011

det var ju jag som vann!


Förra veckan damp Ulla Hasselmarks Fröbok ner i min brevlåda! Jag hade haft turen att vinna den i  Hillevis utlottning, och nu hoppas jag att få massa inspiration under vintern för att lyckas än bättre med mina sådder! Tack så mycket än en gång, Hillevi!

Hillevi, som arbetar som trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare, har alltid en massa spännande och inspirerande inlägg på sin blogg Tankar från trädgårdsmästaren, och just nu samlar hon alla våra bästa julpysseltips där (även jag har ett par inlägg med). Gå gärna in och kika!

Roligt att ni gillade min idé om överraskningskalender! Har ni fler tips på "överraskningar" får ni gärna dela med er av dem till mig!

Ha det bra!
Ullis

8 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Din adventskalender med roliga saker som ni ska hitta på tillsammans i stället för små tramsiga leksaker bara ÄLSKAR jag! Toppenidé!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk idé med julkalendern. Vi har köpt var sin tv kalender till barnen i år. Orkade liksom inte med att fixa en massa annat men till nästa år kanske man skulle göra en sån. Det är ju ändå tiden innan julafton som är bäst! ;)

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Gratulerar till vinsten, det var en fin bok! Och nyttig.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vad kul med en tidig julklapp nästan:)

  En liknande kalender har jag gjort på min förskola, det är uppskattat! Jag har inte målat lika vackra bilder som du dock.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Grattis grattis! Så kul :) Nu kan du äntligen få frossa i trädgård igen :)
  Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Härligt med en inspirerande bok att läsa under vinter. Grattis!
  Och så måste jag ju skriva att jag gillar din överraskningskalender - vilket härlig idé att låta gåvorna bli aktiviteter att göra tillsammans.

  Hoppas du har haft en fin onsdag!

  SvaraRadera
 7. Stort grattis till vinsten, den boken skulle jag gärna vilja ha också.
  Jag får nog köpa den.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera