tisdag 24 januari 2012

kreativa drömmar och award


Här är det inte direkt tätt mellan blogginläggen... Jag började en ny tjänst på min gamla arbetsplats efter jul, och det tar den mesta av min tid. Tills jag kommit in i de nya rutinerna blir bloggen lite lidande. Jag tycker om att blogga och vill inte känna mig stressad att få ner något snabbt när jag sätter mig vid datorn, jag vill inte bloggandet ska bli en press utan vara en rofylld och kreativ stund, därför får det bli lite längre tid mellan inläggen istället, just nu.


Men vad jag längtar efter att få vara lite mer kreativ just nu! Jag vill måla med mina nya akrylfärger, jag vill virka små söta saker och jag vill planera mina trädgårdsland och börja förgro! Jag vill fylla frysen med bröd och bullar och laga goda mustiga soppor och grytor!
Idag ligger jag nerbäddad i sängen, förkyld, och ska i alla fall passa på att inspireras av era bloggar!


Jag har fått två award nu i januari! Så otroligt glad det gör mig, även om jag känner att jag inte har den roligaste bloggen just nu... Tack så jätte mycket Fru Nero Lindströms hörna och Humlans lott! Har ni inte besökt deras bloggar måste ni göra det nu! 


Ha en bra dag!
Ullis

10 kommentarer:

 1. Ta det lugnt. Kom in i nya jobbet, se till att bli frisk och andas ut så gott det går. Vi finns kvar!

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 2. Gratulerar till Awarden och vilka absolut underbara tulpaner! Jag måste ut och skaffa mig några idag, jag också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. tycker du gör helt rätt som pausar om det känns stressande att blogga! det ska vara skoj ju! underbara tulpanbilder! krya på dig! kram från oss

  SvaraRadera
 4. Ja, det ska kännas roligt att blogga. Det är bra att du håller på det :) Härligt våriga tulpaner du har!
  Krya på sig, syster! Kram

  SvaraRadera
 5. Krya på dig och lycka till med nya tjänsten! Att blogga ska vara "frivilligt" utan stress annars blir det sannerligen inte roligt. Skriv när du vill och kan :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Jag känner precis som du att bloggandet ska vara roligt och avkopplande så ibland blir det långa pauser för mig också. Roligt att "se" dig igen iaf och grattis till nya tjänsten!

  SvaraRadera
 7. Kloka du, blogga ska ju vara lustfyllt som du säger:) Och vi finns ju kvar hur ofta inläggen än kommer:) Det är en go känsla i alla fall när den kreativa lusten är på topp! Lycka till med nya arbetsuppgifterna!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, vilka härliga tulpaner. :-)

  Tycker som du att bloggandet inte ska bli plikt. Så ta det i din takt och gör det på ditt sätt. :-)

  Tänkte också berätta att det börjar dra ihop sig till en ny Pysselstafett. Du kan läsa mer här:
  http://pysselstafetten.blogspot.com/2012/01/nu-ar-det-dags-att-anmala-sig-till.html

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar färgprakt du bjuder på.
  Tittar in och önskar en fin helg, kram från Maria ♥

  SvaraRadera
 10. Hej Ullis!

  Grattis till din nya tjänst samt en mycket välförtjänt award! Du har en jättefin blogg och jag blir alltid lika glad och varm i hjärtat när jag tittar in här hos dig. Och vad klok du är som pausar från bloggen ett tag då din tid behövs till annat. Vi finns kvar här så ta du den tid du behöver och blogga när du har tid och lust. Inget dåligt samvete. Då blir det bäst.

  Underbara tulpanbilder du bjuder på och med tanke på all snö och kyla utomhus känns det som det behövs alla vårattribut som tänkas kan inomhus.

  Jag hoppas att du har blivit frisk från din förkylning nu och får en riktigt fin helg vännen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera