måndag 2 januari 2012

Hej mitt vinterland!

gipstavla

Som jag har längtat efter att få skriva denna rubrik! Men ute ligger marken bar, gräset är grönt och det enda som faller från himlen är regndroppar. Jag får kanske finna mig i att Mitt Vinterland kommer vara grönt i år... Jag funderar till och med på om jag kanske skulle kunna få ner tulpanlökarna jag glömde i höstas, och kanske de överblommade hyacinterna skulle kunna stoppas i jorden redan nu... Min vinterbild får istället bli en gipstavla jag gjorde för några år sedan. I den är det vintervitt året om!

Nu har jag ändrat om rejält i bloggen, och är ganska nöjd, men inte helt färdig. Jag börjar få ganska många recept och skulle på något vis vilja sortera upp dem i ett register så att det går lättare att hitta bland dem. En tanke med att skriva ner recepten här på bloggen var just att de skulle bli lättillgängliga för mig (jag experimenterar nämligen ofta i köket och glömmer sedan bort hur jag har gjort), men nu har de blivit så många att det tar tid att leta bland dem i alla fall. Någon annan som har haft samma problem och kommit på en lösning?

Min nya header har min lillasyster Johanna hjälpt mig med! Hon är så duktig på att arrangera och göra det stilrent! Tack syster!

Ha en bra januarivecka!
Ullis

6 kommentarer:

 1. Här är det vitt och vitt:) Och tyvärr så snöar det fortfarande så det räcker och blir över, du får gärna komma och hämta lite om du vill:)
  Snygg header!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Ja, inte har vi vitt precis. Barmark och snarare grått, grått, grått...

  Ena dagen vitt å kallt, andra dagen grått - det är i alla fall omväxlande.

  Snygg sida!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej och vad kul med ny look på bloggen. Jag fick också hjälp av min lillasyster när jag gjorde min - bl a till headern - och det är hon som fixade de där "kanske gillar du"-rutorna. Men googla på LinkWithin så tror jag du hittar något.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Va snyggt det blir! Gillar hur du samlat ihop bilderna på sidan sådär så det är två eller tre bilder i samma bild, funderar på om jag kan lista ut hur man gör så.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 5. Tycker mkt om den tavlan och tycker definitivt att du ska göra flera. En hel rad med träd hade varit härligt.
  Kram kram T

  SvaraRadera
 6. Åh vilken fin tavla, gud vad inspirerad jag blev nu!

  SvaraRadera