tisdag 4 oktober 2011

hjälp av små ivriga fingrarVilket härligt höstväder vi har! Solen lyser, himlen är blå och även om vi nu är inne i oktober behövs varken vantar eller mössa än. I helgen satte jag och lilltösen vitlök i trädgårdslandet. Det är något som jag tänkt göra varje höst men som av någon anledning ändå aldrig blivit av, därför känns det extra bra att de små klyftorna nu har kommit i jorden. Vitlök går åt som smör här hemma och jag ser redan fram emot att få plocka in vår egen vitlök från landet nästa sommar...

Just nu är jag dålig på att kommentera på era bloggar. Tiden rinner iväg lite för mig just nu men jag försöker ändå hinna in och kika på vad ni har för er nu i höst, och snart hoppas jag få lite mer tid vid datorn.

Ha skön kväll!
Ullis

6 kommentarer:

 1. Även jag har köpt hem sättvitlök för första gången, men jag har inte hunnit få ner dem i jorden än. Vi får väl jämföra slutresultatet nästa säsong! =)

  Jag känner mig också som en väldigt sporadisk bloggvän just nu, - vissa perioder har man helt enkelt inte tid. Tror inte vi ska ha dåligt samvete för det, utan njuta desto mer då man väl får en stund över för besök i "Blogglandia":

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Ja, vädret är helt underbart. Man glömmer nästan bort vilken tid på året det är. När som helst står vi där med frost på rutan, mössor och vantar och huttrande tänder! Men det kan i o f vara mysigt det med...

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 3. oj,oj det måste jag göra imorgon om jag kan!!Sätta ner vitlöken
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 4. Va härligt. Jag har mycket att lära om trädgårdar :)
  Det blev riktigt snyggt med ljuskronan förresten. Mysigt med höstpyssel.
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar bild på den hjälpsamma fina lilla handen! Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Kul idé att odla egen vitlök!! Sätter man bara ner klyftor i jorden? Nu i oktober? Ha en skööön helg Kram Maria

  SvaraRadera