tisdag 26 juli 2011

kanelbullsbruschetta


Det är inte ofta det råkar bli kanelbullar liggandes kvar i skafferiet här hemma, men om det händer är det gott att göra en liten bruschetta av dem. Jag skivar de lite gamla bullarna på längden och steker dem sedan ett par minuter på var sida i lite smör och kanel i stekpannan. Sedan serverar jag dem med vaniljglass eller lättvispad grädde. Mums!

Min syster Johanna skriver så fint och visar så härliga foto på sin blogg Vita Vardagen. Idag blev jag extra glad när jag läste hennes inlägg och sänder en extra stor kram genom nätet. Saknar dig! Kram

Ha en bra dag!
Ullis

6 kommentarer:

  1. Oh, så gott det låter! Farligt gott. Får se nästa gång jag ser en bulle liggande kvar......då kanske!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Det verkar vara en riktigt smarrig sötbomb! Måste prova...;-)

    Hälsar Åsa

    SvaraRadera
  3. Hjälp, så gott det låter! Tack för tipset, det måste vi verkligen testa här hemma. Ett helt hus fult med sockergrisar kommer säkert att älska det. :)

    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. Ser gott ut, jag känner doften av kanel ända hit:)

    SvaraRadera
  5. Åh, så gott det låter:-)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vila foten så mycket det går nu min flicka. Vi ses när du kommer hem.
    Kram

    SvaraRadera